Destinacija Terme Tuhelj

Priroda, povijest, zdravlje

U srcu slikovitog, bregovitog i mirnog Hrvatskog zagorja, Terme Tuhelj se kvalitetom svojih usluga na području wellnessa, sauniranja i kongresnog turizma, probijaju u sve značajnije hrvatske destinacije. U Terme Tuhelj, koje su poznate po ljekovitoj termalnoj vodi, goste tijekom cijele godine privlači najveći hrvatski kompleks unutarnjih i vanjskih bazena te najveći centar sauna.  

Tuhelj i Zagorje

Upoznajte okolicu Terma Tuhelj

Izleti po Hrvatskoj

Terme Tuhelj su cestovno dobro povezane, od autoceste su udaljene samo deset kilometara.

Autocestom od Zagreba jednostavno možete doći do svih zanimljivijih gradova u Hrvatskoj. Do Rijeke, koja je ishodište za put po Istri i Kvarneru, ima samo dva sata vožnje, a samo pola sata više do jedne od glavnih hrvatskih znamenitosti - Plitvičkih jezera.

Iz Terma Tuhelj brzo ćete doći i do destinacija na sjeveru Hrvatske, kao što su Varaždin i Čakovec.

Jednostavno prema svim smjerovima

U samo dva sata vožnje u jednom smjeru  iz Terma Tuhelj, ako krenete u prijepodnevnim satima doći ćete do brojnih turističkih destinacija u Hrvatskoj i još ćete se uspjeti isti dan vratiti i opustiti u našim toplicama u termalnim bazenima i wellness centru. 

Onima kojima vožnja ne predstavlja preveliko opterećenje, nisu predaleko ni glavni grad hrvatske Istre Pula, do koje su samo tri sata vožnje, a za otprilike četiri sata vožnje možete se sunčati na plažama najvećeg dalmatinskog grada Splita.