Za umirovljenike

Zdravlje, odmor, opuštanje

U Termama Tuhelj brinemo za dobar boravak i zadovoljstvo svih umirovljenika.

Na to ne utječe samo ljekovita termalna voda u našim bazenima i obloge ljekovitim termalnim blatom u sklopu wellness centra SPAeVITA, već i više zdravstvenih programa,  kao i udoban smještaj, ukusna hrana i naše ugodno osoblje. Ukoliko odabere neki od naših paketa za umirovljenike, sasvim sigurno ćete otkriti još pokoji razlog za ugodan odmor kod nas. 

Odmorite se u netaknutoj prirodi

U prirodu

Svježi zrak zelene, bregovite i slikovite okolice Terma Tuhelj dovoljan je razlog za odmor u prirodi.

U blizini toplica nalaze se zanimljive pješačke staze, a preporučamo vam da se odlučite i za izlet biciklima, koje možete unajmiti kod nas. Biciklističke staze nisu pretjerano zahtjevne usprkos bregovitom kraju.

Opustite se na bazenima, koji se nalaze na izvoru ljekovite termalne vode.

Zdravstveni programi

Briga za zdravlje

U Termama Tuhelj mnogo se umirovljenika odlučuje za mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi, te za fizioterapeutske zdravstvene programe.

Uz to preporučamo vam i posjet wellness centru SPAeVITA, gdje možete birati između različitih masaža, kupki i programa za njegu tijela i lica.  

Ako nemate problema sa srcem, posjetite Svijet sauna.

Lokalni specijaliteti

Zdrava prehrana

Terme Tuhelj zadovoljit će vas i svojom  gastronomskom  ponudom. Hotelski restoran Lati nudi više lokalnih specijaliteta, koje možete birati u samoposlužnom bifeu, a dobrom hranom razmazit će vas i u Dvorcu Mihanović.

U Termama Tuhelj nećete imati osjećaja da vas poslužujemo tipičnom hotelskom hranom. U našim restoranima nudimo domaću, lokalnu i regionalnu prehranu. U tome smo dosljedni, od recepta do namirnica i svaki tanjur hrane koji poslužujemo čini gastronomsko iznenađenje. 

Aktualna ponuda

+ Odaberite smještaj

+ Noćenje

+ Odaberite uslugu

+ Odaberite tip ponude