Terme Tuhelj za parove

Prepustite se uživanju

Kada se odlučite posvetiti vrijeme samo sebi i svojem partneru ili partnerici, provjerite ponudu Terma Tuhelj. Uz programe koje smo vam pripremili, svijet u dvoje će postati čaroban, diskretan i čudasan. Bez obzira radi li se o ljetnom odmoru, obljetnici ili nekoj drugoj posebnoj prigodi, prepustite se našim uslugama.

Svjesni smo da su za odličan odmor u dvoje ključni detalji. I to oni mali detalji koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim. Bez obzira na vaše želje... Mogli biste se još dugo sjećati romantike i okusa gastronomskih delicija.   Ako su vam pak potrebni aktivan odmor i okrepljenje, naši bazeni, saune, masaže, kulinarska ponuda i izleti, stvoreni su za vas. U okrilju prirode oživit ćete vašu ljubav i povezati se na aktivan način. 

Želite kulturu, glazbu, harmoniju okusa i doživljaja povezati s poviješću i umjetnošću? Terme Tuhelj i okolica ponudit će vam uvijek nova iznenađenja. Za početak vas možemo zadovoljiti podatkom da je jedan od naših dragulja, dvorac Mihanović, dobio ime po autoru hrvatske himne.  

Udobnost i boravak

Suvremeni hotel za vaš ugodan boravak

U suvremeno opremljenim sobama hotela Well možete naručiti poslugu u sobu i možemo vam poslužiti doručak u krevet te tako produžiti vaše zajedničko jutarnje buđenje.  

Pozivamo vas da nam se ujutro pridružite i u jutarnjoj tjelovježbi. Uz naše selfness programe pobrinut ćemo se da već od jutarnjih sati probudite sva svoja čula.

Predlažemo vam da dan nastavite plivanjem i namakanjem u  termalnoj vodi u bazenima na izvoru ili na Vodenom planetu. Posjetom u najveći hrvatski centar sauna vaše ćemo tijelo osloboditi od štetnih i nepotrebnih tvari, a koža će postati sjajna i pomlađena.

Pritom se možete osvježiti u hotelskom restoranu Lati.

Opuštanje u dvoje

Kad ljubav procvjeta

Popodnevna grupna masaža u SPAeVITA centru bit će dobra priprema prije šetnje do Dvorca Mihanović.

U SPAeVITA centru preporučamo vam tursku avanturu i egzotični tretman u Hammamu . Za romantičare je na raspolaganju Wellness suita, koja je idealna baš za opuštanje u dvoje, jer će vas odmaknuti od svakodnevne vreve i imat ćete priliku uživati u miru i intimi.

Dodatno ćemo vas opustiti uz romantičnu večeru u Dvorcu Mihanović, ponudom lokalnih dobara i kućnim specijalitetima jednog od najboljih hrvatskih restorana te će tako svo vrijeme biti samo vaše.

Kad padne noć

Noćno kupanje uz koktele

Nakon večere možete si priuštiti noćno kupanje uz koktele u bazenu Vodenog planeta, koji subotama radi sve do 2 sata ujutro.  

Iako će noć u Termama Tuhelj biti kratka, na udobnim krevetima možete se dovoljno dobro odmoriti i vratiti snagu za još jedan raznoliki dan u našim toplicama. Nećete požaliti ako će vaš odmor trajati još koji dan duže.