Terme Tuhelj za obitelji

Toplice u kojima su obitelji najsretnije

Terme Tuhelj su idealna turistička destinacija za obiteljske praznike. Svim članovima obitelji odmor u našim toplicama bit će ugodan i nezaboravan.

Jedini nudimo programe obiteljskog  wellnessa u Hrvatskoj, nudimo obiteljsko sauniranje i brojne aktivnosti za vašu djecu koju nam možete povjeriti na čuvanje  i tada si možete priuštiti neko vrijeme samo za sebe. Na raspolaganju je više obiteljskih paketa.

Čuvanje i animacija

Čuvanje djece

Tijekom obiteljskog odmora u Termama Tuhelj lako ćete odvojiti vrijeme za sebe jer možete svoju djecu prepustiti čuvanju našem stručnom osoblju. U vrijeme dok se vaša djeca igraju pod stručnim nadzorom, vi možete uživati u brojnim zanimljivim aktivnostima.

Čuvanje djece 50,00 kn po djetetu (1h)

Zabava za djecu

U Termama Tuhelj vaša djeca će biti dobro zbrinuta. U novoj, suvremeno opremljenoj dječjoj igraonici na drugom katu u hotelu Well, moći će uživati nekoliko sati. Animatori će im predstaviti različite igre, kreativne radionice i sportske aktivnosti. Zabavljat će ih animatori na bazenima Vodenog planeta. Odvedite ih i na dogodovštine u obližnji  adrenalinski park.

Proslava rođendana

Prepustite organizaciju rođendanske zabave vašeg djeteta našem uvježbanom animacijskom timu. Zabavu vam možemo organizirati na bazenima Vodenog planeta, u dječjoj igraonici s maskotom Tuhi ili u Dvorcu Mihanović u viteškom stilu. Prilagođavamo se posebnim željama i brinemo se za ukrase i zabavu djece. 

Obiteljski wellness

Dječji wellness

Za djecu svih uzrasta pripremili smo različite masaže i spa tretmane – za bebe, za malu djecu, za tinejdžere: Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža, mini pedikura, mini  manikura...

Obiteljsko sauniranje

Svijet sauna subotom i srijedom prijepodne rezervirani su za obiteljsko sauniranje, odnosno za obitelji s djecom.  U tom vremenu saune su zatvorene za ostale goste. Ovo je prigoda u kojoj roditelji  mogu bezbrižno priuštiti svojoj djeci usvajanje zdravih navika već od samih početaka. 

Boravak po mjeri svake obitelji

Obiteljski boravak

Brinemo se i za dobar boravak obitelji u Termama Tuhelj. U novom dijelu hotela Well određeni broj soba je posebno prilagođenih obiteljima. Te su sobe prostranije i opremljene dodacima koje koriste obitelji s malom djecom – npr. grijač hrane za najmanje.  

Samoposlužni kutak hrane za djecu

U hotelskom restoranu vašoj smo djeci pripremili  dio za najmlađe, gdje djeca sama mogu odabirati i uzimati hranu, koja je pripremljena samo za njih. Tuhijeva desna ruka - kuhar za djecu – ispunjava svaku želju vaše djece i brine se za zabavnu animaciju djece tijekom obroka. 

Za ugodniji boravak

Obiteljima s malom djecom, uz prethodnu najavu, možemo pripremiti dječji krevetić, podlogu za mijenjanje pelena, anatomski uložak za kadu za kupanje djece i ostale potrebne sitnice.

Dječje igranje

Tuhi klub

Svaki dan od 15. do 17. sati djeca se mogu zabavljati s Tuhijem, »stanovnikom«  Vodenog planeta, koji voli igre i mnogo djece oko sebe. U Tuhi klubu animatori pripremaju različite aktivnosti, kao što su potraga za Tuhijem, ples i kreativne radionice. Postanite član Tuhi kluba, sakupljajte žetone, osvajajte nagrade i kupajte se po ugodnim cijenama. 

Dječje igralište

Na dječjem igralištu Terma Tuhelj vaša djeca mogu proživjeti brojne ugodne sate.  Mogu se ljuljati na raznim ljuljačkama, spuštati se po toboganima, a svoju snagu i koordinaciju mogu razvijati penjanjem po spravama namijenjenima za to.  Ukoliko vremenski uvjeti to ne dopuštaju, djeca mogu uživati i u zatvorenoj igraonici hotela Well.

Animacija za djecu

Animacijski tim Terma Tuhelj uz maskotu Tuhija ima pripremljenu mnoštvo  nezaboravnih doživljaja za vašu djecu. Mini vodeni aerobik, mini olimpijada, igre na bazenu i u igraonici te večernji mini disko, samo su neke od aktivnosti koje će djeci uljepšati i upotpuniti praznike u našim toplicama. 

+ Odaberite smještaj

+ Noćenje

+ Odaberite uslugu

+ Odaberite tip ponude