Svijet sauna

Sauna centar

Najveći centar sauna u Hrvatskoj, u kojem stručnjaci doslovno razvijaju kulturu sauniranja u ovom dijelu Hrvatske. U Termama Tuhelj očekujemo vas sa svojim jedinstvenim programima sauniranja i jedini nudimo, između ostalog i dječje i obiteljsko sauniranje pod stručnim vodstvom.

Ponosni smo na našu ekipu stručnjaka, koja u sudjelovanju s kolegama iz međunarodnog okoliša, u Hrvatskoj razvija kulturu sauniranja i razvijaju inovativne metode sauniranja. Uz priče o našim dokazanim kompetencijama i uslugama na području sauniranja, neka vas ne začudi iznimna raznolikost programa i usluga sauniranja.

Naši programi za vas uključuju bionizirano sauniranje kristalima, kromo terapije i ekstremno sauniranje u naše četiri finske saune. Možete si priuštiti sauniranje i u panoramskoj sauni,  kao i sauniranje u blatnim, slanim i duplim parnim saunama. Ledena jama, kneipp staza, jacuzzii, hladni bazen, Laconiuim, wellness bar, terasa za sunčanje i odmaranje, skrivena nudistička terasa i brojni drugi mali detalji očekuju vas uz potpunu uslugu sauniranja kod nas...

Informacije i rezervacije

+385 49 203 714

Radno vrijeme

pon, ut, sri, čet: 14 – 21 h.
petak: 14 – 22 h.
subota: 12 – 23. h.
nedjelja: 12 – 21 h.

Cjenik

Cjenik - Svijet sauna (PDF, 666 Kb)

Dječje sauniranja

ponedjeljak: 12 – 14 h.
subota: 10 – 12 h.

Svijet sauna rezerviran je svake subote i svakog ponedjeljka za obiteljsko sauniranje, odnosno za obitelji s djecom.

U tom su vremenu saune zatvorene za ostale goste, a roditelji tako svojoj djeci mogu bezbrižno priuštiti usvajanju zdravih navika već od najmanje dobi. 

Naše saune

Preporučujemo

Između odmora

Između pojedinih ciklusa sauniranja možete se ohladiti u hladnom bazenu ili u Ledenoj jami. Za opuštanje na raspolaganju vam je masažni bazen – whirlpool odnosno jacuzzi s vodom uz temperaturu od 34 stupnjeva. Prokrvljenost stopala možete potaknuti šetnjom po Kneippovoj toplo – hladnoj stazi.

Ako poželite, odmoriti se možete i na vodenom krevetu ili ljuljački u mirnom okruženju ili se pak možete osvježiti prirodnim napitkom i lakšim obrokom u  Wellness baru. Svijet sauna ima i terasu, na kojoj možete nastaviti sunčati svoje tijelo.

Programi i savjeti

Prilikom dolaska u Svijet sauna naše će vam ljubazno osoblje predstaviti najprimjereniji program za vaše sauniranje, a po želji će vas i upoznati s pravilima i kulturom sauniranja i pripremit će za vas i vašu obitelj program posjeta.  

Primjerice, na raspolaganju je program obiteljskog sauniranja, koji uključuje 22 posjeta. Samo za žene sauna je rezervirana svaki utorak između 18:00 i 22:00 i tada su samo za njih na raspolaganju i brojni programi.

Posebnost čini sauniranje u parnoj sauni s termalnim blatom.

Raspršivanje zraka

Jedan od programa je i raspršivanje zraka, kod kojeg se naši sauna stručnjaci protresanjem ručnika brinu za jednakomjerno raspoređenu temperaturu po cijeloj sauni.

U Termama Tuhelj jednom godišnje pripremimo i natjecanje u raspršivanju zraka. 

Dan u Svijetu Sauna

Kako idealno preživjeti dan u Svijetu sauna?

Opustite se u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Upoznajte tajne sauniranja, ulovite pokoju sunčanu zraku na privatnoj terasi, opustite se u vodenim krevetima, isprobajte  posebne sauna programe (jedinstveno u Hrvatskoj) – raspršivanje zraka, peeling medom, solju, čokoladom ili termalnim blatom

Poslušajte savjete naših stručnjaka, koji su za vas pripremili najbolji raspored sauniranja u Svijetu sauna.

Kako pravilno upotrebljavati saune?