SPAeVITA centar

SPAeVITA centar opuštanja i odmaranja

Posjet SPAeVITA centru predstavlja nezaboravni doživljaj. Uz miris aromatičnih ulja, zvukove opuštajuće glazbe i intimno okruženje, prepustite se spretnim rukama masera i terapeuta.  

Uz pomoć jedne od naših blatnih terapija, kao što su masaža termalnim blatom, fango oblozi – ugrijani oblozi ljekovitog termalnog blata, Evita Beauty tretman za njego kože i vlasišta ili tretman ljekovitim blatom u parnoj blatnoj sauni, priuštite sebi i svom tijelu ljekovite učinke i nezaboravno opuštanje.  SPAeVITA centar obuhvaća 11 lijepo opremljenih soba, gdje su na raspolaganju brojne masaže i terapije koje će vas učinkovito riješiti stresa svakodnevnice te će vam vratiti novi životni elan. 

Hamam Ljekovito termalno blato Dnevna ponuda Cjenik

Jesenska wellness ponuda

TRETMANI TERMALNIM BLATOM
60 min / 50 min / 20 min

Masaža termalnim blatom SPAeVITA, termalna blatna obloga E’vita i Fango, jedinstveni su tretmani u kojima se koristi termalno blato koje sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora termalne vode.

Masaža s termalnim blatom SPAeVITA (60 min.) - 280,00 kn

Termalna blatna obloga E'vita (50 min.) - 220,00 kn

Fango ili topla blatna obloga (20 min.) - 90,00 kn

PEEL OFF MASKA
ZELENI ČAJ 60 min

Uporabom maske Peel off Zeleni čaj koja apsorbira suvišnu masnoću i opskrbljuje kožu obiljem vlage, koža postaje matirana, iznimno svježa, relaksirana, napeta te osjetno čvršća i glađa.

Cijena sa 20% popustom: 240,00 kn

SPA zagorje
60 min

Tretman na bazi grožđa tonificira i pomlađuje tijelo. Najprije pilingom odstranjujemo odumrle stanice kože, potom nanosimo masku na bazi grožđa koju pustimo da djeluje oko 15 minuta. Tretman završavamo opuštajućom masažom.

Cijena sa 20% popustom: 240,00 kn

Dionizijeva kupka
50 min

Kupka na bazi grožđa pomoći će vam da se opustite nakon stresnog dana. Piling na samom početku uz opuštajuću kupku za poseban doživljaj.

Cijena sa 20% popustom: 160,00 kn 

Jeste li pod stresom? Mi vam možemo pomoći, dođite k nama.

Hamam

Tursko opuštanje u dvoje

Prepustite se čarima egzotičnog tretmana u hamamu i upustite se u tursku avanturu. Wellness suita je kao naručena za opuštanje u dvoje, gdje se možete odmaknuti o svakodnevne vreve i slobodno uživate u intimi i miru.  

Više

Ljekovito termalno blato

Masaže i oblozi s termalnim blatom

Tuheljsko peloidno blato spada u četiri najbolja ljekovita blata u Europi i zato ga upotrebljavaju i u drugim toplicama. Blato, koje je posebice blagonaklono za regeneraciju kože i anticelulitne terapije, u sklopu toplica možete isprobati u centru SPAeVITA, gdje vam nudimo masaže i fango obloge  termalnim blatom, ali i u Svijetu sauna, gdje vam možemo pripremiti blatnu parnu saunu.

Ljekovito termalno blato nastaje na termalnom izvoru na temperaturi od  33 stupnja Celzijevih. Peloidno blato ima sitnu zrnastu strukturu, sastavljenu od silicijevog, magnezijevog, kalijevog i natrij oksida te sumpora iz organskih tvari. 

Više

Naša ponuda