Wellness & Spa

Wellness ponuda Terma Tuhelj

Isprobajte najbolju ponudu wellness programa u Hrvatskoj. U SPAeVITA centru znamo se pobrinuti za vaš dobar osjećaj s masažama i prilagođenom njegom tijela i lica.

Opustite se u termalnim kupkama i odahnite od stresne svakodnevnice uz pomoć obloga s ljekovitim termalnim blatom. U najvećem centru sauna u Hrvatskoj, u Svijetu sauna, jedini smo u državi koji vam nudimo odgovarajući programa sauniranja.

Cjenik

Wellness Katalog - SPAeVITA

Novi tretmani u SPAeVITA centru

ANĐEOSKI DODIR VODE

Masaža objedinjuje ljepote reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i shiatsu tehnike. Kombinacija masaže, istezanja, vježbi dubokog disanja te kontrole mišićnog i mentalnog tonusa odvija se samo u bazenima Terma Tuhelj i pruža zdravlje, održavanje vitalnosti te potpuno opuštanje.

SHIATZU MASAŽA

Istočnjačka masaža Shiatsu dovodi u ravnotežu kretanje vaše životne energije. To  je japanska tehnika u kojoj se masira pritiskom prsta na određene točke na tijelu i na taj način se budi skrivena energija u tijelu. Dodir preko odjeće, kako se sama masaža i izvodi, nikada nije bio tako ugodan jer pruža doživljaj koji opušta i smiruje čovjekov organizam.

Trebate poklon bon?

POKLONITE DOŽIVLJAJ

Izaberite nešto iz naše široke ponude wellness & spa doživljaja ili poklonite vikend opuštanje sa smještajem.

Na raspolaganju su i vrijednosni bonovi koji će dobitniku poklon bona omogućiti vlastito istraživanje wellness i spa ponude Terma Tuhelj.


VIŠE

Wellness za obitelj

Doživite posebno vrijeme u Svijetu sauna, SPAeVITA centru i Vodenom planetu koje je rezervirano posebno za Vašu djecu i Vas.

Wellness doživljaj potražite u: 

  • Obiteljsko saunanje
  • Masaže za djevojčice i dječake
  • Mini manikure i pedikure
  • Vodena zabava za cijelu obitelj
  • Plivanje za bebe...

VIŠE

Posebnosti