SPLASHH LJETO U TERMAMA TUHELJ

SPLASHH DOGAĐANJA – vikendom od 14:00 h na Vodenom planetu

Ovog ljeta očekuju Vas pravi splash eventi koje morate već sada staviti u svoj raspored. Bit će svega, od događanja za mlađu populaciju, posebnih evenata za obitelji pa sve do relaksirajućeg opuštanja na najpoznatijim bazenima.

VIŠE

SPLASSH VEČER – ART & WINE fest

Kad se vino i glazba spoje dobijemo večer puno iznenađenja u kojem ćemo probuditi sva svoja osjetila. U SpaAreni pripremili smo besplatne degustacije poznatih vinara nakon čega slijede i odlični koncerti.

VIŠE

VODENI PLANET…MORSKI DOŽIVLJAJ TIK DO ZAGREBA!

„Odvedi me na mjesto, gdje vodeni je svijet, uz valove zapleši taj osjećaj je lijep!“ – zapjevala nam je Natali Dizdar, a poznata glumica Marija Borić sretno je uskliknula: „Odvedi me na splash ljeto uz nove vodene atrakcije pune adrenalina!“  

Zašto baš Vodeni planet? Jer ćete…

  • uživati u novim toboganima koji će vam pružiti zabavu punu adrenalina
  • biti dio pravog splash ljeta uz brojna zabavna događanja
  • probuditi morske osjećaje u bazenu s valovima
  • plivati vodenom rijekom s gumovima
  • ispijati koktele na koktel baru u vodi
  • uživati u pogledu na svoju djecu koja se igraju u vodenom gradu s vodenim životinjama
  • imati na raspolaganju i kupanje u unutarnjim bazenima  
  • izabrati između više vrsta obiteljskih ulaznica

NAGRADNA IGRA - SPLASHH LJETO

DOŽIVI RITAM VODENOG PLANETA
I OSVOJI JEDNU OD 3 ODLIČNE NAGRADE

 

SUDJELUJ

LJETO JE VRIJEME ZA OBITELJ

NOV TOBOGAN

Dugo smo čekali i dočekali novu atrakciju na Vodenom planetu koja će oduševiti sve ljubitelje velikih tobogana. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5 m u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tube, otvorene tobogane te uživati u završnom kamikaza spustu.

TERRA LOUNGE BAR

Ako tražite lokaciju gdje ćete uživati u jutarnjoj kavi ili popodnevnom druženju s prijateljima. A opet bitno Vam je da je lokacija koja oduzima dah. Terra lounge bar je pravo mjesto za Vas gdje ćete uživati u happy hour ponudI sladoleda, a petkom u ponudi koktela sniženih 30%.

SAUNA ZA CIJELU OBITELJ

Svijet sauna posebno je pripremljen i za posjet djece kako biste ih od malih nogu naučili zdravim navikama. Srijedom i subotom pripremili smo vrijeme samo za obitelj gdje ćemo djecu upoznati s blagodatima sauna gdje im pripremamo i posebne dječje programe.

MASAŽA ZA DJECU

U SpaEvita centru njege i ljepote pripremili smo posebne dječje masaže u kojima mogu uživati i Vaša djeca. Dok vi uživate u masaži, vaše dijete osjećat će se super kada će biti s vama. Tuhi masaža je blaga relaksirajuća masaža koja postaje još zabavnija kada dijete bira aromatično ulje koje želi.

Partneri splashh ljeta