Hotel Well

Početna > Smještaj > Hotel Well

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi.

Hotel Well**** Terme Tuhelj

Kapacitet hotela Well ****

Ukupan kapacitet hotela Well **** čine 264 smještajne jedinice od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. Od ukupnog kapaciteta raspoređenih u 6 zgrada, hotel raspolaže sa 126 novoizgrađenih te 138 preuređenih soba od kojih svaki objekt gostima nudi spoj elegencije i šarma prožet paletom boja.

Opremljenost soba

Sobe su opremljene suvremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Premium sobe sadrže mikroklimatski uređaj, sef, LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj, balkon te „pametni sustav“ upravljanja pružaju gostima dodatan osjećaj privatnosti i sigurnosti. Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić. Classic sobe sadrže mikroklimatski uređaj,  LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj te „pametni sustav“ upravljanja.

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Hotel Well**** Terme Tuhelj sadrži 20 obiteljskih soba gdje je riječ o dvostrukim spojenim sobama namjenjenima obiteljima s većom djecom ili obiteljima s većim brojem članova.

Izaberite odmor za sebe

Ultra last minute paket

od 599,00 kn za 2 osobe

28. - 29. 11. 2014
Na izmaku si snaga? Potrebno ti je brzo punjenje energije? Poslušaj sebe i doživi destinaciju gdje odmor traje 365 dana u godini!

Opuštanje | 2. osoba -50%

od 399,50 kn po osobi

2. 11. - 29. 12. 2014.
Tražiš odmor za 365 dana? Uživaj u trodnevnom opuštanju u hotelu Well**** uz istraživanje gastro tradicije Zagorja, kupanju u termalnoj vodi i budenju osjetila uz jedinstvene wellness tretmane.

Paket za umirovljenike

od 862,65 kn po osobi

2. 11. - 19. 12. 2014. | 10% popusta za boravak od nedjelje do četvrtka
Cijeli život ste radili i sada je vrijeme za malo odmora? Uzmite vremena za sebe, upoznajte blagodati termalne vode i blata, saznajte više o gastro tradiciji Zagorja i povedite unuke sa sobom.

All inclusive light

od 898,00 kn po osobi

19. 12. - 28. 12. 2014
Uz ALL INCLUSIVE ponudu sve je TU. Odmor za mamu i tatu, a zabava za klince i klinceze. Zaboravite na dodatne troškove i uživajte u neograničenom korištenju svih sadržaja!

Samo za nas dvoje

od 999 kn po osobi

do 28. 12. 2014.
Razveselite voljenu osobu i pokažite joj da ljubav može trajati 365 dana u godini! Doživite wellness uz hamam program ili relax masažu, otkrijte čari neograničenog saunanja i razveselite je romantičnom večerom u Dvorcu Mihanović.

Doček nove godine u Restoranu Lati

490,00 kn

Neka svečana novogodišnja večera bude uvertira u uspješnu poslovnu i privatnu 2015. godinu

Doček na Vodenom planetu

290,00 kn

Dosta ti je uobičajenih dočeka i brige oko dress coda? Poslušaj sebe i zabavi se na najzabavnijem dočeku na Vodenom planetu uz all inclusive ponudu od samo 290,00 kn po osobi

Svi sadržaji unutar hotela povezani su toplim hodnicima s recepcijom i wellness sadržajima tako da gosti u niti jednom trenutku ne moraju izlaziti van hotela kako bi uživali u brojnim sadržajima koje wellness hotel nudi.

Dodatne usluge

Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje i zabavu te opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput najvećeg Svijeta sauna i SPAeVITA centar nude gostima uživanje u brojnim tretmanima njege i ljepote kao i programe buđenja osjetila i relaksacije tijela i duha. Unutarnje i vanjsko kupalište Vodeni planet idealno je mjesto zabave i rekreacije. Fitness centar, sportska dvorana, pustolovni park sa sportskim terenima, trim stazom i adrenalinskim parkom - sadržaji su koji gostima pomažu da ostanu u top formi, a opet im omogućavaju rekreaciju, zabavu i boravak u prirodi.

U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane: hotelski restoran Lati, a la carte restoran dvorac Mihanović, restoran Element bar s ponudom pizza i meksičke kuhinje, Terra lounge bar s ponudom kolača, sladoleda, laganih jela i osvježavajućih pića, Infinity bar s atrijem te jedinstven wellness bar u najvećem Svijetu sauna.

Jedinstven doživljaj wellnessa, gastronomije, sporta i rekreacije, poslovnog turizma i moderne arhitekture - sve na jednom mjestu!

Izleti u okolici

Izleti u okolici

Krenite u istraživanje okolice i saznajte više o povijesti i kulturi Hrvatskog zagorja.

Izjava gosta

Ja....prezadovoljna!!!!!...za 5+...

Danijela Štih Dimitrić,Zagreb,Hrvatska

Jeste li već bili u Termama Tuhelj?

Povjerite nam svoje iskustvo.