Hotel Well

Početna > Smještaj > Hotel Well

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi.

Hotel Well**** Terme Tuhelj

Kapacitet hotela Well ****

Ukupan kapacitet hotela Well **** čine 264 smještajne jedinice od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. Od ukupnog kapaciteta raspoređenih u 6 zgrada, hotel raspolaže sa 126 novoizgrađenih te 138 preuređenih soba od kojih svaki objekt gostima nudi spoj elegencije i šarma prožet paletom boja.

Opremljenost soba

Sobe su opremljene suvremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Premium sobe sadrže mikroklimatski uređaj, sef, LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj, balkon te „pametni sustav“ upravljanja pružaju gostima dodatan osjećaj privatnosti i sigurnosti. Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić. Classic sobe sadrže mikroklimatski uređaj,  LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj te „pametni sustav“ upravljanja.

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Hotel Well**** Terme Tuhelj sadrži 20 obiteljskih soba gdje je riječ o dvostrukim spojenim sobama namjenjenima obiteljima s većom djecom ili obiteljima s većim brojem članova.

Izaberite odmor za sebe

Spa opuštanje

već od 719,20 kn po osobi

18. 1. - 14. 2. | 20% povoljnije
U Termama Tuhelj Vaš odmor počinje najranije… poslušajte sebe i krenite u istraživanje sadržaja! Na svojem SPA putovanju saznat ćete zašto je voda izvor života... pozivamo Vas da nam se pridružite u kreiranju nezaboravnih doživljaja.

Uskršnji praznici u Termama Tuhelj

već od 1.449,00 kn

3. - 6. 4. 2015.
Doživite Uskrs na poseban način uz tradicionalan buffet stol, kreativnu dječju animaciju, kupanje na najvećem vodenom parku i wellness iznenađenje u najvećem Svijetu sauna

Samo za nas dvoje

već od 1.149,00 kn po osobi

1. 1. - 29. 12. 2015.
Dopustite da Vas razmazimo romantičnom večerom u dvoje, neograničenim opuštanjem u Svijetu sauna, zajedničkim wellness i spa trenutcima te malim slatkim iznenađenjima!

Vita Antistress

već od 1099,00 kn po osobi

1. 1. - 29. 12. 2015.
Održite vitalnost! Pobjegnite na 3 dana te se u potpunosti  posvetite sebi. Uživajte u wellness tretmanima, kupanju u termalnoj vodi, vitalnoj hrani, buđenju osjetila u Svijetu sauna te sportskim aktivnostima!

The best of Terme Tuhelj

već od 1499,00 kn po osobi

1. 1. - 29. 12. 2015.
A la carte odmor – izaberite sami svoju idealnu kombinaciju boravka u Termama Tuhelj! Iz selfness a la carte menu-a odaberite ono najbolje za sebe! Birajte između različitih wellness tretmana, tematskih sauna programa i neponovljivih gastro iznenađenja.

Svi sadržaji unutar hotela povezani su toplim hodnicima s recepcijom i wellness sadržajima tako da gosti u niti jednom trenutku ne moraju izlaziti van hotela kako bi uživali u brojnim sadržajima koje wellness hotel nudi.

Dodatne usluge

Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje i zabavu te opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput najvećeg Svijeta sauna i SPAeVITA centar nude gostima uživanje u brojnim tretmanima njege i ljepote kao i programe buđenja osjetila i relaksacije tijela i duha. Unutarnje i vanjsko kupalište Vodeni planet idealno je mjesto zabave i rekreacije. Fitness centar, sportska dvorana, pustolovni park sa sportskim terenima, trim stazom i adrenalinskim parkom - sadržaji su koji gostima pomažu da ostanu u top formi, a opet im omogućavaju rekreaciju, zabavu i boravak u prirodi.

U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane: hotelski restoran Lati, a la carte restoran dvorac Mihanović, restoran Element bar s ponudom pizza i meksičke kuhinje, Terra lounge bar s ponudom kolača, sladoleda, laganih jela i osvježavajućih pića, Infinity bar s atrijem te jedinstven wellness bar u najvećem Svijetu sauna.

Jedinstven doživljaj wellnessa, gastronomije, sporta i rekreacije, poslovnog turizma i moderne arhitekture - sve na jednom mjestu!

Izleti u okolici

Izleti u okolici

Krenite u istraživanje okolice i saznajte više o povijesti i kulturi Hrvatskog zagorja.

Izjava gosta

Moja obitelj i djete su uzivali i vraćamo se ponovo svaki put. Animatori i osoblje super, sve je neprocjenjivo.

Antoneta Pituljan,Sv.Ivan Zelina

Jeste li već bili u Termama Tuhelj?

Povjerite nam svoje iskustvo.