Hotel Well

Početna > Smještaj > Hotel Well

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi.

Hotel Well**** Terme Tuhelj

Kapacitet hotela Well ****

Ukupan kapacitet hotela Well **** čine 264 smještajne jedinice od kojih se izdvaja 12 apartmana koji svojom uređenošću pružaju gostima dodatanu udobnost. Od ukupnog kapaciteta raspoređenih u 6 zgrada, hotel raspolaže sa 126 novoizgrađenih te 138 preuređenih soba od kojih svaki objekt gostima nudi spoj elegencije i šarma prožet paletom boja.

Opremljenost soba

Sobe su opremljene suvremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Premium sobe sadrže mikroklimatski uređaj, sef, LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj, balkon te „pametni sustav“ upravljanja pružaju gostima dodatan osjećaj privatnosti i sigurnosti. Sve sobe krase umjetnička djela koje je izradila jedina doktorica umjetnosti u Hrvatskoj gđa Mirjana Drempetić Hanžić Smolić. Classic sobe sadrže mikroklimatski uređaj,  LED TV, minibar, sušilo za kosu, moderni namještaj te „pametni sustav“ upravljanja.

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Obiteljske sobe u Termama Tuhelj

Hotel Well**** Terme Tuhelj sadrži 20 obiteljskih soba gdje je riječ o dvostrukim spojenim sobama namjenjenima obiteljima s većom djecom ili obiteljima s većim brojem članova.

Izaberite odmor za sebe

Ljetni All inclusive light

od 898,00 kn po osobi

18. 6. - 7. 9. 2014.
Paket za pravu ljetnu avanturu uz bogatu animaciju za djecu i odrasle. Doživite nezaboravne uspomene u Termama Tuhelj.

Najbolja cijena u Termama Tuhelj

od 300,00 kn po osobi

do 31. 8. 2014.
- 1x noćenje s doručkom
- neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta
- Classic ili Premium soba

Opuštanje u Termama Tuhelj

od 399,50 kn po osobi

7. 9. - 30. 10. | 50% popusta na smještaj 2. osobe
- 2x polupansion
- kupanje na Vodenom planetu i u Termama Olimia
- poklon bon za wellness

Samo za nas dvoje

od 999 kn po osobi

do 28. 12. 2014.
- Hamam za dvoje ili relax masaža 60 min u SPAeVITA centru za njegu tijela
- Romantična večera u restoranu baroknog dvorca Mihanović
- Neograničen ulaz u najveći Svijet sauna u Hrvatskoj

Noćni paket

od 429,00 kn po osebi

do 29. 12. 2014
- 1x nočenje s doručkom
- neograničeno kupanje, ulazak u saunu

Paket za umirovljenike

od 958,50 kn po osobi

do 28. 12. 2014.
- 3x, 5x ili 7x polupansion
- neograničeno kupanje
ulazak u najveći Svijet sauna u Hrvatskoj 
- 10% popusta na sve wellness tretmane

Svi sadržaji unutar hotela povezani su toplim hodnicima s recepcijom i wellness sadržajima tako da gosti u niti jednom trenutku ne moraju izlaziti van hotela kako bi uživali u brojnim sadržajima koje wellness hotel nudi.

Dodatne usluge

Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje i zabavu te opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput najvećeg Svijeta sauna i SPAeVITA centar nude gostima uživanje u brojnim tretmanima njege i ljepote kao i programe buđenja osjetila i relaksacije tijela i duha. Unutarnje i vanjsko kupalište Vodeni planet idealno je mjesto zabave i rekreacije. Fitness centar, sportska dvorana, pustolovni park sa sportskim terenima, trim stazom i adrenalinskim parkom - sadržaji su koji gostima pomažu da ostanu u top formi, a opet im omogućavaju rekreaciju, zabavu i boravak u prirodi.

U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane: hotelski restoran Lati, a la carte restoran dvorac Mihanović, restoran Element bar s ponudom pizza i meksičke kuhinje, Terra lounge bar s ponudom kolača, sladoleda, laganih jela i osvježavajućih pića, Infinity bar s atrijem te jedinstven wellness bar u najvećem Svijetu sauna.

Jedinstven doživljaj wellnessa, gastronomije, sporta i rekreacije, poslovnog turizma i moderne arhitekture - sve na jednom mjestu!

Izleti u okolici

Izleti u okolici

Krenite u istraživanje okolice i saznajte više o povijesti i kulturi Hrvatskog zagorja.

Izjava gosta

Ja....prezadovoljna!!!!!...za 5+...

Danijela Štih Dimitrić,Zagreb,Hrvatska

Jeste li već bili u Termama Tuhelj?

Povjerite nam svoje iskustvo.