Valentinovo u Termama Tuhelj

Neka ljubav bude svaki dan…obavijena romantičkim trenutcima u dvoje koji će rasplamsati vašu ljubav. Doživite jedinstvene wellness trenutke u dvoje, razmazite se posebnim tretmanima, romantičnom večerom uz svijeće ili pak uživajte u zajedničkim trenutcima uz slatka iznenađenja.

Valentinovo u Termama Tuhelj

 

do 5. 3. 2017.
Paket s polupansionom, min. 2 noći 

Dopustite da Vas razmazimo romantičnom večerom u dvoje, neograničenim opuštanjem u Svijetu sauna, zajedničkim wellness i spa trenutcima te malim slatkim iznenađenjima!

već od 2652,20 kn 2056,20 kn za 2 osobe

VIŠE

Zimsko buđenje osjetila

 

do 5. 3. 2017.
Paket s polupansionom, min. 2 noći 

Zimski doživljaj počinje buđenjem osjetila u Svijetu sauna gdje ćete doživjeti posebnu čaroliju sauna programa, ugrijati svoje tijelo i probuditi pozitivnu energiju. Doživite poseban zimski teatar uz 50% popusta za boravak 2. osobe i gratis boravak za dijete do 12 godina.

već od 1862,50 kn 1396,89 kn za 2 osobe

VIŠE

MJESEC ČOKOLADE U WELLNESSU

ČOKOLADNA MASAŽA

Čokolada, osim što poboljšava teksturu kože, daje joj posebnu čvrstoću i napetost te joj putem masaže potiče cirkulaciju u perifernom krvotoku. Priuštite si masažu tijela toplom čokoladom, jedan od najomiljenijih i najtraženijih tretmana u wellness centrima širom svijeta. Posebna mješavina kakaa i kakao maslaca hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka. Tretman traje 80 min. i možete ga isprobati uz 20% popusta po cijeni od 280,00 kn.

ČOKOLADNI SNOVI

Prepustite se romantičnoj atmosferi privatne wellness prostorije s whirlpoolom. Izaberite jedan od wellness paketa, a mi vam preproučujemo Čokoladne snove (90 min.) u kojima ćete uživati u romantičnom opuštanju u dvoje u jacuzziu i sobi za relaksaciju, čokoladnoj kremi za savršenu mekoću kože, pjenušacu i čokoladnoj kocki. Cijena opuštanja iznosi 430,00 kn za dvije osobe.

ČOKOLADA u Svijetu sauna

Čokoladni program u blatnoj parnoj sauni dodatno će uljepšati Vaš dan za opuštanje. Tijekom programa, rastopljenu čokoladnu nanesete na tijelo te pričekate nekoliko trenutaka kako bi je topli zrak sauna dodatno rastopio i upio čokoladu u pore. Nakon nekog vremena, isperete čokoladu s tijela te Vaša koža postaje podatnija i mekša. Čokoladni program možete isprobati 15:30 h i 19:30 h po cijeni od 30,00 kn.

LJUBAV JE U DODIRU, MIRISU OKUSU i doživljajima

11. 2. i 18. 2. Romantična večera u restoranu Dvorac Mihanović

Romantična atmosfera uz svjetlost svijeća, lagani taktovi poznatih melodija i poezija na tanjuru… proslavite ljubav.
 
11. 2. i 18. 2. Romantično noćno kupanje

Prigušena svijetla i romantičan film uz koktele savršena je ideja za Valentinovo. No ovoga puta ponesite i kupaće kostime i uživajte u blagodatima termalne vode.