Mjesec žena u Termama Tuhelj

Tražite ideju kako razveseliti sebe i svoje prijateljice? Potrebno Vam je brzo punjenje energije? Poklonite si Terme Tuhelj i uživajte u posebnim wellness&spa programima koje smo Vam pripremili u mjesecu žena.

 

Buđenje osjetila u Termama Tuhelj

do 31. 3. 2017.
Održite vitalnost! Pobjegnite na 3 dana te se u potpunosti  posvetite sebi. Uživajte u wellness tretmanima, kupanju u termalnoj vodi, vitalnoj hrani, buđenju osjetila u Svijetu sauna te sportskim aktivnostima!

već od 1862,52 HRK 1396,89 HRK za 2 osobe / 2 noći

VIŠE

VRIJEME JE ZA ŽENSKU ENERGIJU

KUPANJE s 50% popusta

Povedite prijateljice, mamu, baku ili susjedu na vodni dan, a ako su slučajno svi zauzeti, opustite se sami u termalnoj vodi najvećih bazena. Za početak dana pripremili smo vam jutarnje vježbe u vodi s fizioterapeutom, zatim se opustite u zračnim i podvodnim vodenim masažama i slapovima, plivajte u termalnoj vodi, zaplešite zabavni aquaaerobic ili pak brčkajte nožicama u vanjskom dijelu relax bazena. Posebna ponuda vrijedi 8. 3. 2017.
ISPRINTAJ KUPON

WELLNESS ZA PRIJATELJICE

Joj da mi je jedan wellness dan? Sigurno Vam se to pitanje stalno vrti glavom! Priuštite si opuštanje i razmazite se jer ste to zaslužile. Drage pripadnice ljepšeg spola, odaberite wellness tretmane po svom izboru ili odaberite jedan od dnevnih wellness tretmana. Naša preporuka je „Paket prijateljice“, tu su naravno i posebni wellness tretmani njege tijela uz gratis iznenađenja.

 

 


PONUDA

LADIES DAY u Svijetu sauna

Nakon brčkanja na bazenima i opuštanja u SPAeVITA centru njege i ljepote, probudite osjetila u Svijetu sauna gdje smo Vam pripremili poseban ženski dan svakog utorka od 18:00 do 22:00 h gdje su saune rezervirane samo za žene. Za taj termin pripremili smo vam i 1 + 1 gratis program grožđem u 19:00 h koji je prava riznica prirodnih izvora za sjajan i mladenački izgled kože te ublažavanje   preranih znakova starenja. Za potpun detox preporučujemo i detox smoothie. Očarat ćemo vas programima vrtloženja zraka i zaljubit ćete se u mirnoću koju Vam pružaju saune.  

SAUNA PROGRAMI

... I JOŠ NEKOLIKO IDEJA

DANAS JEDEMO VANI

Kada bismo barem više puta izgovorili ovu rečenicu i maknuli se iz kuhinje. U Mjesecu žena počastite se i neka netko drugi razmišlja o kuhanju umjesto Vas. U restoranu Dvorac Mihanović pripremili smo Vam poseban menu uz gratis pjenušac kod dolaska, a ne smijemo niti propustiti najpopularniji gastro event Tjedan restorana od 10. - 19. 3. 2017. U Terra lounge baru pripremili smo posebne happy hour ponude tako da  Vi i Vaše prijateljice možete uživati u cjelodnevnoj zabavi i opuštanju.

VIŠE

MEĐUNARODNI DAN ŽENA 8. 3.

Ako još niste planirale, onda je danas pravi dan da se maknete od svakodnevice i posvetite se sebi. Počastite se wellness tretmanom baš po svojoj mjeri, probudite osjetila u Svijetu sauna i razmazite se sauna programima, plivajte u termalnoj vodi i zasladite si dan ručkom ili večerom u restoranu Dvorac Mihanović. Neka barem jedan dan bude sve podređeno samo Vama.

NOĆNA KUPANJA  

Prepustite se magičnoj atmosferi noćnih kupanja subotom na Vodenom planetu. Temperatura na bazenima se podigla jer smo vam pripremili posebna tematska kupanja uz GIRLS NIGHT OUT  4. i 11. 3. Uživat ćete u posebnoj animaciji samo za žene i malim iznenađenjima koje smo vam pripremili. 19. 3. proslavit ćemo St. Patricks Day gdje ćete uživati u pivu i zelenoj atmosferi poznatog praznika.