Bazeni

Osjeti ritam Vodenog planeta!

Nije samo ljeto rezervirano za kupanje i zabavu! I hladniji mjeseci imaju svoje čari...

  • Uživaj u vodenim atrakcijama unutarnjeg kupališta
  • Plivaj u termalnoj vodi i vježbaj s fizioterapeutima
  • Zabavi se uz odlične animacijske aktivnosti
  • Opusti se na podvodnim masažnim krevetima, vodenim i zračnim masažama te gejzirima
  • Doživi terapiju svjetla i zvuka u terapeutskom bazenu
  • Osjeti čari kupanja u vanjskom djelu Relax bazena
  • Povedi djecu na vodeni dan uz dječju animaciju, Tuhi Aquafun te igre u dječjem bazenu s toboganom
  • Povedi prijatelje na tematska noćna kupanja

NOVI TOBOGANI NA VODENOM PLANETU

Ovo ljeto bit će posebno za posjetitelje Vodenog planeta. Dosadašnje vodene atrakcije dobit će posebno adrenalinsko društvo koje će razveseliti sve goste.

Stižu nam 2 nova tobogana na Vodeni planet. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5 m u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tube, otvorene tobogane te uživati u završnom kamikaza spustu. Unutarnji tobogan bit će 55 m dužine i 5 m visine gdje ćete uživati u spustu kroz zatvorenu tubu

Neka splash ljeto počne, nađi svoje mjesto na plaži i trk na nove tobogane.

Otvorenje novih tobogana očekuje se u lipnju 2017.

Radno vrijeme:

Vanjsko kupalište: zatvoreno
Unutarnje kupalište:
Ned - Čet: 
8:00 – 22:00 h
Pet: 8:00 - 24:00 h
Sub: 8:00 - 02:00 h

Novo na Vodenom planetu

Najveća slika u emajlu u Hrvatskoj

Veliki mural i najveća slika u emajlu u Hrvatskoj restauriran je i vraćen na staro mjesto u kompleksu zatvorenih bazena Vodenog planeta. Ova velebna zidna dekoracija u dužini 42 metra izvedena je točno prema autorovoj ideji i mjerama zida.

VIŠE

Najveći vodeni svijet zabave u blizini Zagreba

Posjetite najveće termalno kupalište u Hrvatskoj, gdje vam sve dane u godini nudimo osam vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom vodom i brojnim vodenim atrakcijama.

Blizina glavnog hrvatskog grada i raznoliki zabavni program, naročito ljeti, dovoljan su poziv za posjet. Prava posebnost je plivanje na samom izvoru  ljekovite termalne vode u blizini dvorca Mihanović.

Vježbe u vodi s fizioterapeutom

Uvijek ste željeli početi vježbati, a niste znali kako? Terme Tuhelj pronašle su savršeno rješenje. Svakog dana u 11:00 h pridružite nam se na Vodenom planetu na posebnim vježbama u vodi. Vježbe se izvode u termalnoj vodi koja će svojim ljekovitim sastavom pomoći kod rješavanja različitih oboljenja. Vježbe se izvode polako te su namijenjene stabilizaciji trupa, pomažu kod održavanja ravnoteže te pospješuju pravilan položaj kralježnice.

U 11:30 h nastavljamo vježbe u vodi, ali s rekvizitima koji su idealno rješenje za jačanje mišićne muskulature koju postižemo zbog otpora vode prilikom upotrebljavanja rekvizita.

Svakodnevnim vježbanjem ne samo da ćete se osjećati bolje, imat ćete više energije i organizam će Vam biti zahvalan

Vodeni planet... tik do zemlje!

Najveće bazensko kupalište u Hrvatskoj ima u svim svojim bazenima termalnu vodu.

Više od pet tisuća kvadratnih metara vodenih površina, odnosno, osam vanjskih i unutarnjih bazena s različitim atrakcijama, raznolikom ugostiteljskom ponudom i zabavnim animacijama, nude vam jedinstveni doživljaj za sve generacije.

Na bazenima je na raspolaganu i besplatno WiFi okruženje.

Više o Vodenom planetu

Bazeni na izvoru

Naši gosti mogu se kupati i namakati na mjestu gdje iz više od sto metara dubine na površinu izvire ljekovita termalna voda. Jedino u Termama Tuhelj možete na samom izvoru uživati u istinskom doživljaju termalne vode.

Dva međusobno udružena bazena čine prirodno kupalište s temperaturom vode od 32 do 33 stupnja Celzijevih. U njima će naročito uživati svi oni koji vole netaknutu prirodu i koji žele osjetiti svu ljekovitost termalne vode.  

Više