7. INA Rally Kumrovec 2018

7. INA Rally Kumrovec 2018

2. i 3. 3. 2018.

Start automobilističke sezone tradicionalno u Hrvatsko Zagorje dovodi ponajbolje posade iz Hrvatske i okolnih zemalja. Na 7. INA Rallyu Kumrovec 2018. očekuju ih dva prolaska prologom Terme Tuhelj i četiri brzinska ispita u Kumrovcu. Priredba će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović 2. i 3. ožujka.

Posade će morati savladati itinerer dugačak 59,5 km, od čega 41,3 km brzinskih ispita. Njihov dolazak u Kumrovcu se očekuje u petak, 2. ožujka u jutarnjim satima, kad ih očekuje tehnički pregled i upoznavanje staze. Slijedi Prolog na parkiralištu Termi Tuhelj u 16.45 i 19 sati uz prijenos na Kreator Tv-u. Dan kasnije program kreće ceremonijalnim startom u Muzeju Staro selu u Kumrovcu u 9 sati. Prvi od četiri brzinska ispita počet će u 10.09 sati. Posade se na cilju u Muzeju Staro selo očekuju u 18 sati.

U dosadašnjih šest izdanja utrke samo je jednom slavila hrvatska posada, 2013. godine kad su najbrži bili Daniel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo X. Trostruki pobjednik u Kumrovcu bio je Mađar Janos Szilagyi, koji je 2011. slavio sa suvozačicom Viktoriom Zejdom, a 2012. i 2015. s Botondom Csanyijem u Mitsubishi Lanceru Evo IX. S identičnim su automobilom 2016. pobijedili njihovi sunarodnjaci Krisztian Hideg i Istvan Kerek. Dominaciju Mitsubishija prekinuli su Austrijanci Niki Mayr-Melhnof i Poldi Welsersheimb 2017. godine s Fordom Fiestom R5.

Pogledajte kako je to izgledalo prošlih godina: VIDEO

Natrag


Pročitaj još

Dvorska večera petkom

Večera u restoranu Dvorac Mihanović od sada ima poseban štih

Više

Kupanje uz gastro doživljaj u Dvorcu Mihanović

Zabavni vodni dan uz odličan ručak u baroknom dvorcu.

Više

Dan za Selfness

Poradite na svojem dobrom osjećaju uz posebne programe buđenja vitalne energije

Više